Man & Muis

Man & Muis

Hanneke Evink met Peter van Dijk vertolken liedjes van Annie M.G. Schmidt

Liever een beetje gek

Liever een beetje gek is een heerlijke voorstelling en een feest van herkenning voor jong en oud. De voorstelling bestaat uit versjes en liedjes uit het kleurrijke en veelzijdige oeuvre van Annie M.G. Schmidt. Man & Muis hebben de teksten op een originele wijze verwerkt, met spel, zang en muziek. De tegendraadse types zoals Hendrik Haan, de kat van Ome Willem en Mevrouw van Gelder sprankelen op het podium.

Terug in de tijd

Liedjes en versjes van vroeger is een meezingprogramma voor ouderen waarin bekende Oudhollandse liedjes worden gezongen. Natuurlijk kunnen er speciale wensen worden uitgevoerd. Een muzikale bijeenkomst waarin herinneringen de revue passeren en vrolijkheid overheerst, met de meezingers waaronder: Wel Annemarieke; Mamma ik wil een man he; Mijn wieggie was een stijfselkissie; Zeg kwezelde wilde gij dansen; Nikkelen Nelis, et cetera. En dat is ook de bedoeling van Man & Muis. Een feest van herkenning met het Nederlandse lied.

Peter van Dijk is acteur, regisseur, zanger en muzikant. Van vele markten thuis en Peter heeft diverse programma’s op zijn naam staan. Vanaf 1994 is Peter mede eigenaar van STT Produkties (1991), een bemiddelingsbureau voor jeugd-, jongeren- en volwassentheater. Een bureau met een breed aanbod in vertel-, muziektheater, vele workshops en dagprojecten voor feesten en bedrijfs- en schoolactiviteiten. Met Hollandse Han vormt Peter het duo Man & Muis.

Man & Muis in huis halen?

Andere programma's

Wat mensen zeggen over Hanneke